English
Magyar

Innovatív Arckezelés Mezoterápiával

Innovatív Arckezelés Mezoterápiával
60 perc: 59345HUF
90 perc: 71500HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára. Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.

mezoterápia, spa

A szembetűnőbb eredmény elérése érdekében kombináltuk a manuálterápia és a mezoterápia előnyös hatásait. A 40 vagy 60 perces egyedülálló szépségprogram a bőrtípusnak megfelelő maszkkal és tápláló krémmel javítja a bőrfunkciókat és megújítja a bőrsejteket. A rituálét követően a bőrtípusnak és egyéni igényeknek megfelelő hidratáló vagy fiatalító hatóanyag bevitelre mezoterápiás kezelés során kerül sor.

A mezoterápiás elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ami elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Az elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva az elektrolízist. Intercelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Az mezoterápia egy non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) alternatívája a hagyományos tűs mezoterápiának, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu

+36 1 491 0078