English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Innovatív Arckezelés Mezoterápiával

Innovatív Arckezelés Mezoterápiával
60 perc: 41500HUF
80 perc: 50000HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.)

mezoterápia, spa

A szembetűnőbb eredmény elérése érdekében kombináltuk a manuálterápia és a mezoterápia előnyös hatásait. A 40 vagy 60 perces egyedülálló szépségprogram a bőrtípusnak megfelelő maszkkal és tápláló krémmel javítja a bőrfunkciókat és megújítja a bőrsejteket. A rituálét követően a bőrtípusnak és egyéni igényeknek megfelelő hidratáló vagy fiatalító hatóanyag bevitelre mezoterápiás kezelés során kerül sor.

A mezoterápiás elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ami elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Az elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva az elektrolízist. Intercelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Az mezoterápia egy non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) alternatívája a hagyományos tűs mezoterápiának, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu

+36 1 491 0078