English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Mezoterápia svájci Binella szérumokkal- kiegészítő kezelésként vagy önállóan is kérhető

Mezoterápia svájci Binella szérumokkal- kiegészítő kezelésként vagy önállóan is kérhető
30 perc: 27000HUF
5 alkalom: 121500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.)

mezoterápia, mezoterápiás kezelés

A mezoterápiás elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ami elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Az elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva az elektrolízist. Intercelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Az mezoterápia egy non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) alternatívája a hagyományos tűs mezoterápiának, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.

Az 5 alkalmas bérlet megvásárlása esetén egy 90 perces Mélytisztító arckezelést adunk ajándékba. Részletekért, kérjük érdeklődjön a recepción.


Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu
 

+36 1 491 0078