English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

La Ric Japán First Class Pedikűr

La Ric Japán First Class Pedikűr
75 perc pedikűr Spa belépővel: 21500HUF
75 perc pedikűr Spa belépő nélkül: 18000HUF

Spa belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani.

pedikűr

 

A 75 perces pedikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr, bőrkeményedések és elhalt hámsejtek eltávolítása

-a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-polírozás – méhpempővel

-krémes lábmasszázs

 

Az exkluzív pedikűr rituálé a recepción kezdődik, ahol Ön kedvenc illatát kiválaszthatja a kezeléshez használt relaxáló nyakpárnához, puhító rózsaszirmos lábfürdőhöz valamint az elhalt hámsejteket eltávolító lábradírhoz.

Kezelésünk rózsaszirmos, illatos lábfürdővel indul, melyet a körömbőr, illetve a talp és sarok bőrkeményedéseinek eltávolítása, majd a lábkörmök formára igazítása követ. A lábfej elhalt hámsejtjeinek ledörzsölésére finom szemcséjű, illatos bőrradírt használunk.  A kezelés folyamán a körömlemez felszínébe – melyet szarvasbőrrel polírozunk – méhviasz pempőt dolgozunk be, mely által a körmök hidratáltak, erősebbek, ellenállóbbak és fényesebbek lesznek. Ezt követően krémes lábmasszázzsal kényeztetjük vendégeinket.  A  masszázs nemcsak nyugtató, relaxáló hatással bír, de a hatóanyagokban gazdag krém a bőrbe jutva azt hidratálja, kellemesen puhává, selymes tapintásúvá is teszi.

 

+36 1 491 0078