English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Cuccio Tejes-Mézes Manikűr

Cuccio Tejes-Mézes Manikűr
60 perc manikűr Spa belépővel: 18000HUF
60 perc manikűr Spa belépő nélkül: 14500HUF

Spa belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani.

Cuccio Tejes-Mézes Manikűr image 1

 60 perces manikűr menete: 

-tejben gazdag hidratáló kézfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr eltávolítása

 -a körmök formára igazítása

- bőrradírozás

-körömlakk/ gél lakk

 -krémes kézmasszázs

 

Kérem legyenek tekintettel arra, hogy a gél lakk felhelyezése több időt igényel, így a bőrradírozás valamint a krémes kézmasszázs ideje rövidebb lehet.

 

75 perces manikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló kézfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr eltávolítása

 -a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-mélyhidratáló kézpakolás „kéztyűvel”

-körömlakk/géllakk 

-krémes kézmassázs

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.500 Forint

 

 

  A CUCCIO kezelések során a prémium márkás CUCCIO kozmetikai család professzionális tejes-mézes kozmetikumait használjuk. A természeteses hatóanyagokban gazdag minőségi luxus kozmetikumok különösen jótékony hatással bírnak a szeles, téli hidegben, amikor a környezeti ártalmaknak fokozottan kitett bőr kipirosodik, szárazzá, dehidratálttá válik. Hatásukra a bőr élettelibb, rugalmasabb, selymesen sima lesz és visszanyeri természetes ragyogását.

 

 

+36 1 491 0078

 

 

 

A méz jótékony élettani hatása révén létfontosságú tápanyagokat juttat a bőrbe. Megköti a nedvességet, ezáltal feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrt. Mélyen táplál, a száraz, érdes bőrt puhítja, az érzékeny, irritált bőrt megnyugtatja. Fényt ad a tompa színű bőrnek, és megakadályozza az elszíneződést. Anti-aging hatással bír, segíti a bőrsejtek megújulását.

 

A tejsav elősegíti a bőrsejtek megújulását, hámlasztó, hidratáló, bőrpuhító hatású. Erősíti a bőr védőrétegét, hatására a bőr teltebbé, feszesebbé válik. Javítja a bőr szerkezetét, halványítja a bőrelszínezőéseket.