English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Timexpert Rides Arckezelés

Timexpert Rides Arckezelés
60 perc: 45500HUF
5 alkalmas kúra: 205500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

Timexpert Rides Arckezelés image 1

A Germaine de Capuccini luxus ránctalanító programját azért alkotta meg, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínáljon a mimikai ráncok hatékony csökkentésére, illetve a ráncok mélységének és hosszának minimalizálására.

Germaine de Capuccini által kifejlesztett Micro-Dermoxine egyik komponense a hexapeptid időlegesen blokkolja az ingerület átvitelt az idegvégződés és az izmok között. A hexapeptid hatására a bőr felületi ráncai pl.: a szemkontúr, homlok, orr, felső ajkak környékén csökken. A Micro-Dermoxine másik alkotóelem a pentapeptid. Stimulálja az új kollagén rostok keletkezését az irhában, illetve természetes módon feltölti a ráncokat.A pro-kollagén feltöltő-bőrfiatalító technológia alkalmazása közben iskolavirág-koncentrátumot juttatunk a bőrbe, amely nagymértékben növeli az elasztin képződését és helyreállítja az elasztin rostok természetes 3D szerkezetét.

Hatására a kollagén rostok feszesebbé válnak a rostok adhéziója és anyagcseréje, ezáltal a bőr megfiatalodik, szerkezet szervezetté válik.A Timexpert további előnye, hogy a bőr- és sejtregeneráláshoz nélkülözhetetlen szójakivonatot is tartalmazza. A kezelést önállóan és kúraszerűen ajánljuk. A kúra öt kezelésből áll. Ezt követően a kedvező eredmény a 6-8 hetente ismétlődő kezeléssel fenntartható.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078