English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Mélytisztító Arckezelés Mezoterápiával

Mélytisztító Arckezelés Mezoterápiával
90 perc: 61050HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára.

Mélytisztító Arckezelés Mezoterápiával image 1

Az enyhén száraz, mitesszerek kialakulására hajlamos bőrtípus mélytisztító arckezelése. A bőr előkészítésekor nemcsak az elhalt hámsejtektől tisztítjuk meg az arcot, de ügyelünk arra is, hogy a pórusok alapos tisztítása a puhító összetevőknek köszönhetően fájdalom mentesebb legyen. Ha zavarják a pattanások, miteszerek , az orr és homlok bőrfelületének zsíros kiragyogása, akkor Önnek tökéletes választás arctisztító , faggyúmirigy szabályozó kezelésünk. Ennél a fokozott odafigyelést igénylő bőrtípusnál a faggyúmirigyek túlzott működését és a szárazság ráncosító tüneteit egyaránt ellensúlyozzuk. Az ásványokkal dúsított készítmények tökéletes tisztítást tesznek lehetővé, amelyet speciális mezoterápiás szérumok használatával bővítünk így az eredmény makulátlan és mélyen hidratált bőr!

Az mezoterápiás elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ami elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Az elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva az elektrolízist. Intercelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Az mezoterápia egy non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) alternatívája a hagyományos tűs mezoterápiának, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078